Evden Eve Nakliyat

Sizi Arayalım

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
Fill out this field
17 + 7 = ?
Enter the equation result to proceed

Evden eve nakliyat Türkiye’de önemli bir hizmet sektörüdür. Evden eve nakliyat, ev eşyalarınızın bir yerden başka bir yere paketli ve sigortalı bir şekilde taşınma işlemidir. Evden eve nakliyat hizmetinde eşyaların korunması ve sağlam bir şekilde yeni eve yerleştirilmesi son derece önemlidir.

Evden eve nakliyat, mutlaka uzman personeller tarafından yapılması gereken ve dikkat isteyen bir hizmettir. Evden eve nakliyat, sadece nakliye hizmetiyle sınırlı olmadığı için alanında uzman ve donanımlı kadrolar tarafından yapılmalıdır. Nakliye öncesinde eşyaların demontajları yapılıp, mobilyalar, beyaz eşyalar ve malzemeler uygun şekilde ambalajlanarak paketlenmektedir. Bu şekilde eşyaların zarar görmesinin önüne geçilir. Eşyaların taşındığı evde eşyalar ambalajlarından çıkarılarak, eşya sahibi tarafından belirlenen yerlere yerleştirilir. Daha önceden demonte edilen ürünlerin montajları yapılarak nakliyat işlemi gerçekleştirilir.

Evden Eve Taşımacılık

Evden eve taşıma işlemine başlamadan önce taşınacak evde incelemeler yapılır, ardından gerekli planlama yapılır. Müşteriye gerekli bilgi verilir ve taşıma işlemi esnasında kaç uzman personelle çalışılacağı belirlenir. Taşıma işlemi için ev malzemeleri özenli bir şekilde ambalajlanır. Ambalajlı malzemeler taşıma işlemi için tahsis edilen araca dikkatli ve zarar görmeyecek şekilde yerleştirilir.

Eşyalar taşınırken son derece titiz ve dikkatli hareket edilmektedir. Eşyalar dayanıklı ambalajlar içerisine yerleştirilerek taşıma işlemi esnasında zarar görmesi engellenir. Yeni adresinde eşyalar yine aynı özenle, müşterinin belirlediği yere yerleştirilir. Eşyaların güvenli ve hızlı bir şekilde taşınma işlemi tamamlanır.

Evden Eve Nakliye Fiyatları

Evden eve nakliyat hizmeti fiyatları sunulacak hizmete göre değişkenlik gösterir. İlk olarak taşınacak oda sayısı bilgisine ve sunulacak hizmetlere göre fiyat belirlenir. Nakliyat sektörünün en önemli hizmetlerinden biri olan evden eve nakliyat hizmeti, firmamız tarafından profesyonel olarak yapılmaktadır. Eczacıoğlu Nakliyat olarak profesyonel hizmetleri kaliteli ve pratik bir şekilde müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Eczacıoğlu Nakliyat olarak evden eve taşımacılık hizmetinde profesyonel çözümleri avantajlı fiyatları sizlerle buluşturuyoruz. Evden eve nakliye hizmetine ihtiyaç duyan herkese hizmet vermekteyiz. Titizlikle yürüttüğümüz evden eve taşımacılık hizmetinde müşteri memnuniyetini önemsiyor ve işimizi özenle yapıyoruz.

Sizi Arayalım

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
Fill out this field
25 - 7 = ?
Enter the equation result to proceed
Menü